Haerincklogo-
VTA2020 Sticker 400x400 goud

Wat kunnen we voor je betekenen?

Tuinen Stefan Haerinck staat voor een professionele en kwalitatieve afwerking. We behandelen elk project met de meeste zorg. Dat resulteert in heel wat tevreden klanten.

Tuinaanleg

Voor het aanleggen van uw tuin kan u dienst doen op ons. U geeft ons een plan of wij werken er samen met u een uit. Daarbij luisteren we naar wat u belangrijk vindt.

Verharding - Terras - Oprit - Parking

U kan uw tuin op verschillende manieren verharden. Zo kan u gebruik maken van kasseien, mozaïeken, blauwsteen, gebakken kleiklinkers, klinkers, Nidagravel of Eccogravel, grind, grasdallen… Uw keuze voeren wij correct uit.

Vijver - Zwemvijver

Een vijver/zwemvijver begint bij het uitgraven van de gewenst diepte. Daarna wordt er een betonfundering gegoten. Bij de volgende stap worden de muren gezet en opgevuld met beton.  Dan is het tijd voor de folie, buizen, pomp… Bij een zwemvijver wordt er een gedeelte voorzien van lavastenen.  Deze zuiveren het water samen met enkele planten. Zo kan u genieten van helder water.

Afsluitingen

Een afsluiting plaatsen doe je om jouw tuin af te bakenen of om jouw privacy te garanderen. Daarvoor kan je gebruik maken van verschillende materialen. Wij plaatsen gaasafsluitingen alsook houten afsluitingen. Ook van de merken Betafence en Collstrop.

Ook daktuinen!

Mocht u graag groen op uw dak wensen dan kijken we samen met u wat u wenst en haalbaar is.